HUOLTOAUTO PAIKANPÄÄLLE

Diesel-Asennus Oy on diesel-tekniikan ja sen järjestelmien huippuosaaja. Huoltoautomme palvelee koko Uudenmaan alueella.


Tällä sivulla voit tutustua huoltoautomme palveluihimme.

DIESELMOOTTORIEN KORJAUSTYÖT PAIKANPÄÄLLÄ

Tarjoamme täydelliset moottorihuollot erilaisiin asennuskohteisiin, joita dieselmoottorisi tarvitsee. Huollamme diesel- ja apulaitemoottorit, sekä ruiskutus- ja polttoainejärjestelmät. Lisäksi teemme täyden palvelun moottorihuollot, asennukset ja korjaukset. Käytössämme on täydellisesti varusteltu huoltoauto, jolla voimme taata nopean ja joustavan palvelun myös paikanpäällä. Meiltä saat lisäksi huoltoon tarvittavat varaosat!

Ammattitaitoamme voit myös hyödyntää kaikissa dieselmoottori valmistajasta riippumatta!

Olemme valtuutettu Yanmar moottorien huoltoliike, sekä sen polttoainelaitteiden valtuutettu korjaamo. Kauttamme saat myös kaikki Yanmar -moottorien varaosat, veneeseen, teollisuuteen ja työkoneisiin.

Olemme myös valtuutettu KOHLER & LOMBARDINI takuu- ja huoltokorjaamo!

BUKH, CAT, CUMMINS, IVECO, KUBOTA, MAN, MERCRUISER, MITSUBISHI, MTU, SCANIA, SOLEDIESEL ja VOLVO, VOLVO PENTA

veneen moottorin huolto

Veneiden dieselmoottorien huollot ja korjaukset

Veneen dieselmoottorien korjaustyöt paikanpäällä, telakalla tai satamassa. Palvelut kaikkiin pieniin ja isoihin dieselmoottorilla varustettuihin veneisiin mm. purjeveneisiin, huviveneisiin, jahteihin sekä aluksiin.

kaivinkone

Työkoneiden dieselmoottorien huollot ja korjaukset

Diesel korjaus työt paikanpäällä työkoneisiin ja generaattoreihin, myös mm. seuraaviin kohteisiin; jäänhoitokone, kaivinkone, kauhakuormain, metsätyökone, pienkuormain, pyöräkuormaaja, telakuormaaja, tiehöylä, tiejyrä, trukki yms.