Bosch käytönaikainen tutkimus

Miten autojen komponentit selviytyvät ääriolosuhteissa?

Diesel-Asennus Oy on tukena Boschin autotuotteiden tuotekehityksessä

AUTOMOTIVE PRODUCT PERFORMANCE MONITORING

Diesel-Asennus Oy ja Robert Bosch GmbH tekevät yhteistyötä tuotekehityksen seurannassa. Kampanjan tarkoituksena on kerätä tietoja käytönaikaisista tuotteista ja niiden toiminnasta todellisissa olosuhteissa, kuten polttoainelaatujen, ilmaston ja käytännön ajo-olosuhteiden vaikutuksista.

Tietoja hyödyntäen valmistaja voi tulevaisuudessakin valmistaa laadukkaampia tuotteita. Kampanjan avulla autat meitä tekemään ajamisesta turvallisempaa, puhtaampaa ja taloudellisempaa.

Käytännössä tutkittavan tuotteen tilalle asennettaan uusi tuote, joka toimitetaan valmistajalle tarkempia tutkimuksia varten. Rikkoutunutta komponenttia ei voida hyödyntää kampanjassa.

Tuotteet uusitaan vain ja ainoastaan valmistajan alkuperäisillä tuotteilla. Uusitulle tuotteelle myönnetään (2) kahden vuoden takuuaika.

Tutkimuskohteet ovat tyypillisesti käytettyjä ajoneuvoja alkaen 1000 kilometristä jopa yli 500 000 kilometriin.

Tutkimus edellyttää, että ajoneuvo ja tuote on valittu tutkimuskohteeksi.

Tiedot jotka tarvitsemme ennen tutkimuksen aloittamista:

  • Rekisteritunnus
  • Kilometrit

Hyötysi:

  • Autoon uusi osa veloituksetta!
  • Asennuksesta tulevat kustannukset veloituksetta!
  • Kahden vuoden takuu Bosch-tuotteelle
  • Osallistut henkilökohtaisesti ajoneuvokomponenttien kehittämiseen
  • Kirjallinen todistus tutkimuksesta

Diesel-Asennus Oy on toiminut jo vuodesta 1956, dieselmoottoreiden ja polttoainelaitteiden erikoiskorjaamona. Toimintaamme kuuluu tänäkin päivänä kaikki perinteisten ja nykyaikaisten dieselruiskutusjärjestelmien korjaukset ja testaukset, unohtamatta huolto- ja korjaustöitä.

Bosch Diesel Centerinä ja Bosch Car Servicenä meillä on parhaimmat valmiudet perinteisten ja nykyaikaisten järjestelmien korjaukseen ja huoltoon.