Autohuolto Vantaalla

Tarjoamme laadukkaat ja luotettavat ajoneuvohuollot kaikkiin henkilö-, paketti-, ja matkailuautoihin, myös mopoautoihin. Suoritamme ajoneuvojen huollot ja korjaukset laadukkaimmilla varaosilla, koulutetuilla mekaanikoilla ja kehittyneimmillä testausvarusteilla.

Olemme mielellämme apunasi ajoneuvon vian selvityksessä, sillä olemme erikoistuneet mekaanisten ja elektronisten järjestelmän vikojen selvittämiseen. Voimme tarjota vianhaut ja -selvitykset kiinteillä pakettihinnoilla ilman testerilisiä tai muita lisäkustannuksia. Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Käytössämme on useita kymmeniä diagnostiikkalaitteita sekä lisäksi valmistajien alkuperäisiä diagnostiikkalaitteita.

ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CADILLAC, CHEVROLET, CHRYSLER, CITROEN, DACIA, DODGE, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, JAGUAR, JEEP, KIA, LADA, LAND ROVER, LEXUS, MAZDA, MERCEDES-BENZ, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, PONTIAC, PORSCHE, RENAULT, SAAB, SEAT, SKODA, SMART, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLKSWAGEN, VOLVO

Diesel-huolto


Tarjoamme perinteisten huolto- ja korjauspalveluiden lisäksi erikoisosaamistamme dieselautoihin – merkistä riippumatta. Kun dieseljärjestelmä viottuu luota ammatilaiseen – takaamme parhaimman ratkaisun huollolle ja korjaukselle.

  • Dieseljärjestelmien vianetsintä ja korjaus (perinteinen diesel, common rail, pumppusuutin järjestelmät)
  • Viallisten dieselkomponenttien vaihto
  • Ruiskutusjärjestelmän komponenttien vianetsintä sekä korjaus
  • Hehkutusjärjestelmän vianetsintä ja korjaus (myös jumittuneiden ja katkenneiden hehkujen irrotukset)
  • Dynaaminen ja staattinen ruiskutusennakon ajoitus

Dieseljärjestelmien korjaus vaatii äärimmäisen tarkkuuden lisäksi laajaa diesel-osa-alueiden tuntemusta ja koulutusta, lisäksi korjauksessa vaaditaan aina äärimmäistä puhtautta, koska pienikin lika voi aiheuttaa järjestelmässä sen vaurioitumisen.

Laiminlyötyjen vaatimusten seurauksena voi koitua huomattavia ylimääräisiä kustannuksia tai jopa moottorivaurio. Diesel-Asennuksessa kaikki asentajat ovat suorittaneet alan diesel-koulutukset ja kehittävät jatkuvasti osaamistaan täydentävillä koulutuksilla. Luota alan ammattilaiseen!

Joustava öljynvaihtohalli


Erikoisuutemme on yksi pääkaupunkiseudun joustavimmista öljynvaihtohalleista, jonne voi tulla ilman ajanvarausta aukioloaikojemme puitteissa. Halliin mahtuvat isommatkin matkailuautot ja sieltä löytyvät suodattimet, sulat ym. autoon kuin autoon.