Raskaskalusto

Korjauspalvelut raskaalle- ja kuljetuskalustolle sekä työkoneille.

Konehuolto ja -korjaukset

Luota ammattilaiseen kun tarvitsen diesel alan kokenutta osaajaa. Meiltä löydät täyden palvelun moottorihuolto ja korjauspalvelut maatalous-, maarakennus- ja kuljetuskalustoon, sekä materiaalinkäsittelylaitteisiin, metsäkoneisiin ja ympäristökoneisiin. Traktorit, kuorma-autot, kaivukoneet, kuormaajat, trukit, lakaisukoneet, nurmenhoitokoneet, generaattorit – kone kuin kone, kun käyttövoimana on diesel, olemme ammattilaisesi.

Meiltä löydät pätevöityneet ja säännöllisesti koulutettavat dieselmekaanikot. Mekaanikoiltamme löytyy järjestelmätuntemus useimpiin ajoneuvotyyppeihin, moottoreihin ja malleihin. Käytössämme on myös täydellisesti varusteltu huoltoauto, joka mahdollistaa joustavat huolto- ja korjauspalvelut paikanpäällä.

Kohler & Lombardini takuu- ja huoltokorjaamo.

Tarjoamme varaosat mm. seuraaviin merkkeihin: Caterpillar, Cummins, Detroit Diesel, Navistar, Volvo, Volvo Penta & Yanmar.

Ammattitaitoamme voit hyödyntää näissäkin merkeissä: ATLAS COPCO, BOBCAT, CAT, CASE, CNH, CUMMINS, DAIMLER/MERCEDES BENZ, DOOSAN, HYUNDAI, JCB, KUBOTA, ISUZU, MITSUBISHI, NEW HOLLAND, PERKINS, VOLVO

Ota yhteyttä

Maansiirto- ja kuljetuskalusto sekä työkoneet

Polttoainekäyttöisten lisälämmittimien asennukset, huollot ja korjaukset