Lisälämmitys

Eberspächer ja Webasto asennukset, huollot ja korjaukset, bensiini ja diesel – henkilö-, paketti-, kuorma-autoon, työkoneisiin ja veneisiin.

Polttoainekäyttöinen lisälämmitin

Automatka odottaa, kirpakka pakkanen paukkuu ulkona eikä sähkötolppaa ole saatavilla? Älä huoli! Polttoainekäyttöisellä lisälämmittimellä saat sekä autosi moottorin että sisätilat lämpenemään kätevästi etukäteen ja pääset nauttimaan aurinkoisista kevätpakkasista lämpimästä autosta käsin.

Autoissa, traktoreissa ja veneissäkin yleisesti käytetyn lisälämmittimen toiminta on yksinkertaista. Laite aktivoi autosi oman lämmityslaitteen puhaltimen. Lisälämmitin muodostaa lämmintä ilmaa, josta se ohjautuu auton omia lämmityskanavia pitkin auton sisätiloihin.

Asennamme, huollamme ja korjaamme polttoainekäyttöiset lisälämmittimet, meiltä saat myös varaosat!

Ota yhteyttä

Miksi käyttää lisälämmitintä?

Polttoaineella käyvästä lisälämmittimestä voit hyötyä monella tavalla. Sen lisäksi, että tuulilasin huurre katoaa, kosteus haihtuu ja auton sisälämpötila nousee, voit lisälämmittimen avulla esilämmitetyllä moottorilla säästää polttoainetta ja vähentää pakokaasupäästöjä.

Polttoainekäyttöinen lisälämmitin on suunniteltu turvallisuutta korostaen. Turvallisuusominaisuuksia ovat höyrytyspoltto, keraaminen hehkusauva-liekkivahti sekä mikroprosessoriohjaus.

Edustamme ja asennamme polttonestekäyttöisiä Eberspächer- ja Webasto-ajoneuvolämmittimiä henkilöautoihin, raskaaseenkalustoon, työkoneisiin ja veneisiin.

Asennamme, huollamme ja korjaamme polttoainekäyttöiset lisälämmittimet

Kun lisälämmittimesi tarvitsee huoltoa tai vaatii korjausta olemme apunasi! Jos Eberspächer tai Webasto ei käynnisty, savuttaa tai äkillisesti sammuu laitteessa on todennäköisesti toimintahäiriötä, jolloin se vaatii korjausta. Vika voi olla käyttölaitteessa, laitteenvarusteissa tai itse polttimessa.

Suuri osa laitteista on korjattavissa kustannustehokkaasti vielä vioittumisen jälkeen. Laitteet voidaan diagnosoida irrallisena tai kiinnitettynä asennuskohteessa. Korjaamme laitteet alkuperäisillä varaosilla. Varmistamme aina lisälämmittimien toiminnan ennen asennusta niille tarkoitetussa testauspenkissä.

Huoltamalla lisälämmittimen säännöllisesti pysyy se varmempana, sekä tehokkaana. Myönnämme varaosille 2 vuoden takuu

Lisälämmittimen asennuksen ajaksi sijaisauto käyttöön veloituksetta!

Lähetä tarjouspyyntö

Lisää viestiin ajoneuvon rekisteri-, tai valmistenumero.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Diesel-Asennus Oy
Nietostie 9
01390 VANTAA

Y-tunnus: 1055619-2
Puh: 09 8240 4700

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Diesel-Asennus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.